Ook Uri Rosenthal erkende Zahra Bahrami’s Nederlandschap nietWant anders had hij wel meer zijn best gedaan om haar executie te voorkomen. Als je het belangrijker vindt een wit voetje bij de Amerikanen te halen door te weigeren het toestel van een Iraanse minister te laten bijtanken, dan te kunnen onderhandelen met deze minister over het leven van é&ecute;n van je onderdanen, dan ben je crimineel bezig. Je gaat je bijna afvragen of het Rosenthal wel goed uit zou komen als Zahra Bahrami werd opgehangen, om zo weer een excuus te hebben Iran harder aan te pakken… Bijna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>