Ikea blauw past bij jou

De nadelen van het kopen bij Ikea:

‘Euh…’ zeg ik. ‘Die kasten zijn 82 kilo per stuk. Die moet ik dus in mijn eentje uit stelling 25 vak 10 halen, naar de kassa slepen, afrekenen en naar de transportbalie tillen.’
‘Precies,’ zegt de jongen. ‘Vervolgens laat je de bon zien bij de transportbalie en zetten wij de kasten weer terug in het magazijn.’

Het blijft mij ook verbazen dat je niet gewoon de Billies online bestellen en laten afleveren, maar nog meer dat je eerst steeds zelf moet zeulen voordat je je kasten kan laten bezorgen. Als gezonde Hollandse jongen heb ik hier al problemen mee, laat staan als je wat klein van stuk bent, of minder valide, or gewoon wat onhandig — dat er nog geen dooien zijn gevallen is meer geluk dan wijsheid.

One thought on “Ikea blauw past bij jou

  1. hmm, je moet wel eerlijk blijven he, je weet van te voren dat als je naar ikea gaat dat je de spullen of zelfs moet transporteren of moet laten bezorgen. Tevens is er een arbo wet die zegt dat een artikel niet zwaarder mag wegen dan 25kg dus als je een meubel koopt van 82 kg is dat dus verdeeld in 4 verschillende paketten.
    Het mag dan dus duidelijk zijn dat kijken naar Joep v`t Hek niet gelijk betekend dat je alles ban ikea weet, ik hoop dat je de volgende keer beter je huiswerk doet voordat je iets wilt publiceren wat niet waar is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *