Het zal wel meevallen in Almere

Jahoor jongens, hier hebben we het nieuwste voorbeeld van hoe Nederland naar de klote gaat waar iedereen het over heeft:



Maar waar praten we nou over? Een paar gozers die op straat pissen? Je zou ze de kost moeten geven die nu verontwaardigd zijn maar dat zelf ook gedaan hebben. Goed van Frits Huis dat hij ze erop aan spreekt, dat wel, maar hij laat wel zien zich niet te kunnen inleven in hoe het op zo’n joch overkomt als er vijf volwassenen met camera en de zelfverzekerheid die een politicus of journalist moet op hem afkomen om hem op zijn gedrag aan te spreken. Hij voelt zich bedreigd –terecht– maar voor zo’n gozer is het ook niet echt prettig…

En ja, dan kom je dus in zo’n klassieke aggressie spiraal. Als we zelf op deze manier met een van onze eigen fouten zouden zijn geconfronteerd, hoeveel van ons zouden dan ook aggressief en geirriteerd reageren?

Meer dan dat is dit incident niet. Het gebeurt zovaak, ook als de wildplasser een blanke Hollander is en diegene die hem erop aan spreekt geen lijsttrekker. Om op basis van dit ene incident ervan overtuigt te zijn dat deze gozer dus maar verdoemd is, is ondanks Hans Buis zijn overtuiging niet PVV te stemmen, wel een ergf PVV achtige gedachte. Zou hij dat met een blanke wildplasser ook gedacht hebben, of komen die in Almere niet voor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *